Giresunspor Göztepe'yi yendi

GZT Giresunspor 3-1 Göztepe

Giresunspor Göztepe'yi yendi

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçı Giresun'da oynandı. Alt sıralardan kurtulma adına büyük öneme sahip altı puanlık maçta GZT Giresunspor, Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. 

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son altı maçtan sadece bir beraberlik çıkarkan Karadeniz temsilcisi, bu galibiyetle üç puan hasretine de son vererek yeni bir sayfa açtı. 

Rakibi gibi kendisi adına da kritik önem taşıyan maçtan boynu bükük ayrılan Ege temsilcisi ise art arda aldığı 4 mağlubiyetle düşme hattına geriledi. Öte yandan rakibine konuk olduğu son altı resmi maçındaki tek galibiyetini Şubat 1977'de elde edebilen Göztepe, 45 yıllık bu seriye de son veremedi. 

Sahasında altın değerinde üç puan alan GZT Giresunspor puanını 29'a çıkartarak düşme hattının bir basamak üzerine çıkarken, 27 puanda kalan Göztepe ise 17. sıraya gerileyerek düşme hattında yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler