Giresunspor'dan transfer hamlesi!

Hakan Keleş Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı istiyor.

Giresunspor'dan transfer hamlesi!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş devre arası transferinde Fenerbahçeli futbolcu Muhammed Gümüşkaya'yı kadrolarında görmek istediğini dile getirdi

Hakan Keleş, Muhammed Gümüşkaya'yı istiyor

Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya ile çalışmak istediğini söyleyen Keleş, "Onu istedik yani geçen senelerde de istiyorum. Beraber çalışmak istediğim yeteneklerine güvendiğim gelişimi açık olan bir oyuncu ama Fenerbahçe'nin şartları var olursa çok mutlu olurum." ifadelerini kullandı.

Giresunspor'un transfer durumu

Keleş "2 senedir yaklaşık 30 küsür transfer yaptık. Tabii ki 1-2 hatalı transfer oluyor ama hata yapmamaya çalışıyoruz. Biraz geç kalıyoruz kulübümüzün şartlarından dolayı transfer yapmak her zaman zor. Oturmuş bir oyunumuz var, eksiklerimizi biliyoruz. Öncelik onlar ama takımımızı komple güçlendirmek istiyoruz. En az gol yiyen takımlar sıralamasında 4. ya da 5. sıradayız biraz defansif olarak bazı şeyleri oturttuk hücum bölgesine biraz orta saha, kenar bölge ve forvete transfer yapacağız. Anlaştığımız oyuncular, yolda olanlar, görüştüğümüz, problem çıkan ve başka takıma giden oyuncular var. Transfer sezonunun son gününe kadar bu iş devam edecek. Transfer her şartta zor ama taraftarımızın istediği arzuladığı iyi bir oyun sergilemek için uğraşıyoruz. Kalou bize teklif edilen oyunculardan bir tanesi şartlar uyarsa bakacağız. Ama su an net değiliz.

Okan Kocuk milli takıma gitsin isterim

Okan Kocuk için başkanımız görüşmeleri sürdürüyor ama Galatasaray maçından sonra da açıklama yapmıştı teklifleri yoktu biz o konuyu kapattık demiştik geçen maçtan önce de geri istediklerini söylediler transferimiz kapalı sıkıntılarımız var bazı şartların oluşması gerektiğini söyledik. Ben gitmesini istemem milli takıma gitmesini istedim ama belli şartlar var ortada nasıl gelirken şartlar varsa giderken de şartların olması gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor