Giresunspor'da kongre çalışmaları etkilemeyecek

Giresunspor'da hazırlıklar devam edecek

Giresunspor'da kongre çalışmaları etkilemeyecek
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, yarın yapılacak olağan genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci kongreyi beklemeden takım için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Özkul, yaptığı açıklamada, yarın gerekli katılımın olmaması durumunda kulübün olağan genel kurulunun 26 Haziran'a erteleneceğini kaydetti.

Başkan Mustafa Bozbağ'ın daha önceden devam kararı alması dolayısıyla ortada bir belirsizlik olmadığını savunan Özkul, "Başkan zaten devam kararı almıştı. Kongrede çoğunluk sağlanamazsa ikinci kongreyi beklemeden takım için çalışmalara başlayacağız. Teknik direktör ve transfer konularında kongreden sonra gerekli girişimleri yapacağız." diye konuştu.

Kulübün olağan genel kurulu, yarın Giresunspor Tesisleri'nde saat 14.00'te başlayacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise kongre 26 Haziran Pazar gününe ertelenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor