Giresunspor Boluspor

Giresunspor Boluspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar PTT 1. Lig’in 14. Haftasında Giresunspor sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanancak karşılaşmayı hakem   Serkan Çınar yönetecek onun y

Giresunspor Boluspor

Giresunspor Boluspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

PTT 1. Lig’in 14. Haftasında Giresunspor sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanancak karşılaşmayı hakem   Serkan Çınar yönetecek onun yardımcılıklarını Nihat Samuk ve İbrahim Bozbey yapacak. Saat 19.00’da başlayacak maçı TRT Spor canlı yayınlayacak. Maçı buradan da canlı izleyebilirsiniz.

Karşılaşma öncesinde Giresunspor 21 puanla 7. Sırada bulunurken Boluspor ise 17 puanla 12. Sırada yer alıyor.

Giresunspor ile  Boluspor daha önce toplam 42 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Boluspor 19 kez galip gelerek rakibine üstünlük kurarken Giresunspor 11 maçta kazandı. 12 maç ise berabere sona erdi. Giresunspor ev sahipliğinde oynanan 19 maçta evsahibi takım 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken misafir takım 4 kez kazandı ve 6 maç berabere sona erdi.

giresunspor-boluspor-canli-izle.jpg

Öte yandan ligde Giresunspor toplamda 4 maçtır kazanıyor.  Boluspor ise deplasmanda 3 maçtır kaybetmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor