Giresunspor 6 attı, pes etmedi !

Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Giresunspor, sahasında İstanbul Güngörenspor ile karşı karşıya geldi.Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Giresunspor 6-2 kazanarak ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.Karşılaşmada Giresunspor'a gal

Giresunspor 6 attı, pes etmedi !

Bank Asya 1. Lig 33. hafta mücadelesinde Giresunspor, sahasında İstanbul Güngörenspor ile karşı karşıya geldi.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Giresunspor 6-2 kazanarak ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Karşılaşmada Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 23 ve 84. dakikalarda Eren Tozlu, 30. dakikada Berkay Öztuvan, 49. dakikada Banahene, 52. dakikada Serdar Eyilik ve 72. dakikada Ali Zorlu kaydetti. Güngörenspor ise 66. dakikada Sinan Ayar ve 90. dakikada Benjamin Boateng ile goller bulmasına rağmen mağlubiyetin önüne geçemedi.

Bu sonucun ardından Giresunspor 36 puana yükseldi ve ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Ligden düşmesi daha önceden kesinleşen Güngörenspor ise 17 puanda kalarak son sıradan kurtulamadı.

Bank Asya 1. Lig'de hem şampiyon, hem de düşecek takımın belirleneceği son haftada Giresunspor, deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelirken Güngörenspor ise Boluspor'u evinde konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler