Giray Kaçar'a Fransa'da ırkçılık !

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Fransa'da sorun yaşadığını açıkladı. Giray, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, pasaport kontrolünde bekletildiğini ve Türk olduğu için sadece kendisinde arama yapılmaya ça

Giray Kaçar'a Fransa'da ırkçılık !

Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Fransa'da sorun yaşadığını açıkladı.

 

Giray, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, pasaport kontrolünde bekletildiğini ve Türk olduğu için sadece kendisinde arama yapılmaya çalışıldığını belirterek, ''Bir daha Fransa'ya kesinlikle gelmeyeceğim. Türk pasaportumu fırlattılar ve 100 kişiden sadece beni aradılar. Türk olduğum için ve ailem olmasaydı şu an galiba içerdeydim'' dedi. 

 

Ailesinin kendisini kötü bir olay yaşanmaması için engellediğini anlatan Giray, ''Arkadaşlar, ailem zor tuttu beni, yoksa bayağı sıkıntı olacaktı, bayağı bir ırkçılık yapıldı. Ancak içim rahat çünkü gereken ne varsa söyledim ve uyguladım.

 

Bunu yaşıyorum, çünkü bizim ülkemize rahat rahat giriyorlar. Ben de bunu kaldıramıyorum. 1 saat pasaport kontrolde, pasaport fırlatıyorlar.

 

Arkamıza polis takıp çantamızı arıyorlar. 100 kişi içerisinden sadece bizimkini'' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor