Gaziantepspor 2-0 Galatasaray maçı özeti ve golleri

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı ve Galatasaray'ı İstanbul'a puansız yolladı. Gaziantepspor'un gollerini 5'te Emre Nefiz ve 54'te Daniel Larsson kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray 37 puanda kaldı. Gaziantepspor ise 30 p

Gaziantepspor 2-0 Galatasaray maçı özeti ve golleri

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı ve Galatasaray'ı İstanbul'a puansız yolladı.

Gaziantepspor'un gollerini 5'te Emre Nefiz ve 54'te Daniel Larsson kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray 37 puanda kaldı. Gaziantepspor ise 30 puana yükseldi.
 
Ligde gelecek hafta Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Gaziantepspor ise deplasmanda Osmanlıspor'u ağırlayacak.
 
İKİ BÜYÜK YILDIZ YOK
 
Galatasaray, Gaziantespor deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya sarı kart cezalısı olduğu için iki etkin ismi Podolski ve Sneijder'den yoksun çıktı. Yine sarı kırmızılı ekipte tedavileri süren Sinan Gümüş ile Hamit Altıntop, Gaziantep deplasmanına getirilmedi.
 
TARAFTAR KADAR GÜVENLİK!
 
Gaziantepspor ile Galatasaray arasındaki müsabakada saha içi ve dışında yoğun önlem aldı. Stadyuma gelen taraftarlar kontrol noktalarında kartlarını görerek içeri alınırken, stat içi ve dışında 800 polis ve 650 özel güvenlik olmak üzere 1450 kişi görev yaptı.
 
FUTBOLCULARA TEPKİ VARDI
 
Galatasaray'da taraftar-yönetim-Mustafa Denizli üçgeninde yaşanan gerginlik kendisini Gaziantespor maçında da gösterdi. Lukas Podoski ve Wesley Sneijder'in sarı kart cezası nedeniyle forma giymediği maçta Galatasaray tribünleri hiçbir Galatasaraylı futbolcuyu yumruk şov için çağırmadı ve bir nevi tepki gösterdi.
 
EMRE NEFİZ, NEFİS VURDU!
 
Bu şartlarda başlayan maçta Galatasaray kalesinde golü erken gördü. Henüz 5. dakikada Larsson, Hakan'dan seken topu kaptı ve sağdan çizgiye indi. Penaltı noktasına çıkardığında ise topla Emre Nefiz arasında kimse yoktu. Emre'nin tek vuruşunda da Muslera çaresizdi: 1-0.
 
BİLAL ÇOK ZORLADI AMA...
 
Golün ardından Galatasaray üstünlüğü eline alsa da ataklarda gole ulaşamadı. Özellikle Bilal'in uzaktan şutlarında kaleci Karcemarskas başarılı bir performans sergiledi. Sağlı-sollu ataklarla gelen sarı-kırmızılı takım Gaziantepspor kale ağlarını topla buluşturamadı.
 
BERABERLİK YAKINDI
 
29'da Selçuk, Bilal'in ortasında kafalardan seken topu arka direkte önüne aldı. Boş bir pozisyonda voleyi vurmasına karşın istediği şey yani gol, olmadı. 36'da Bilal Kısa ceza alanı dışından sol ayağı ile çok sert vurdu. Ancak Litvanyalı kaleci iyi uzandı ve gole izin vermedi.
 
LARSSON BU SEFER KENDİSİ
 
İkinci yarıda da tablo değişmedi. Topun sahibi olan taraf Galatasaray'dı ancak skor üstünlüğü Gaziantepspor'daydı. 54'te ilk golün asistini yapan Larsson bu sefer Orkan'ın ara pasında savunma arkasına sarktı. Koray bu pozisyonda Larsson'u kaçırdı ve ardından da yetişmekte zorlandı. Larsson da Muslera'yı çalımladı ev skoru 2-0'a getirdi.
 
BU DA KAÇAR MI DENECEK CİNSTEN
 
Galatasaray ikinci golü de yemesine karşın oyun anlamında G.Antep ekibinin gerisine düşmedi. Ataklar da geliştirmesine karşın özellikle ofanstaki isimlerinin yetersizliği gol sorununu çözemedi. 74'te Carole'ün ortasına Yasin arka direkte vurdu ama yine Karce'yi geçemedi. Günün yıldızı belki de Gaziantespor kalecisiydi.
 
Kalan dakikalarda Galatasaray da Gaziantespor da skoru değiştirmedi ve maç 2-0 ev sahibi üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor