Galatatasaray başkanı Elmas'tan açıklama: Ahmet Ağaoğlu ile de görüşeceğiz

Galatasaray başkanı Burak Elmas açıklamalarda bulundu.

Galatatasaray başkanı Elmas'tan açıklama: Ahmet Ağaoğlu ile de görüşeceğiz

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'den randevu isteyerek ziyarette bulunacağını açıklamıştı. Elmas'ın bugünkü görüşme öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri derbiden sonra "Yarın (Bugün) TFF'den randevu isteyerek oraya gideceğim. Bu toplantıda MHK Başkanı'nın da olmasını isteyeceğim. Ayrıca Halil Umut Meler'in maç raporunu da kendilerinin açıklamasını isteyeceğim" demişti.

"Tüm kulüp başkanlarını davet ettik"

Kısa bir açıklama yapan Elmas, "Randevu talebimiz sonrası Nihat Başkan olumlu yanıt verdi hemen. TFF'de kimler olacak bilmiyorum. Çok açık bir konuşma yapacağız. Buraya gelmeden önce tüm kulüp başkanlarına buraya geleceğimizin ve katılmalarına dair isteğimizi beyan ettik. Tüm kulüp başkanlarına görüşmeleri ve konuştuklarımızı aktaracağım. Buradan çıktıktan sonra Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile de görüşeceğiz ve görüşmelerinin detaylarını paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor