Galatasaray'da şok yaşanıyor

Trabzonspor'un rakibi maç öncesinde revire döndü

Galatasaray'da şok yaşanıyor
Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'un rakibi olan Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımda 12 oyuncu sakatlıkla boğuşuyor.

Galatasaray'da çeşitli rahatsızlıklardan ötürü tedavisi sürdürülen 12 oyuncu var. Sarı kırmızılı kulübün sağlık ekibi tam mesai çalışarak, tedavisi sürdürülen 12 oyuncudan en az 10'unu Tudor'un emrine verme gayretinde. 

Kadrodaki 6 stoperin de çeşitli sakatlıkları bulunuyor. Stoperlerden Serdar Aziz kesin olarak oynayamayacak. Koray ise tedavisi sonlansa da maç eksiği bulunuyor. Belinde kitlenme olan Hakan Balta tedavisi sonrasında koşulara başladı. Semih Kaya'da adale yırtığı, Ahmet Çalık'ta ise arka adale zorlanması var. Chedjou'nun ayak tabanındaki rahatsızlık devam ediyor. Sarı kırmızı ekipteki 6 stoperin de sakatlığı ve tedavileri sürüyor. Trabzon'da en formda olan değil, riski en az hasarlı olan oynayacak. 

Galatasaray'ın sakatlık sorunu sadece stoperlerden ibaret değil. Takımın iki forvetinden biri olan Eren Derdiyok'un Trabzon'da oynama olasılığı çok zor görünüyor. Ancak tedavisinin gidişatına göre golcü oyuncu Trabzon'a gidecek kafilede yer alacak. Sneijder ve De Jong da yüzde yüz iyileşmiş durumda değiller. Ancak ikisi de Eren gibi maç kadrosunda yer alacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor