Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, 2-0 yenildiği maçın rövanşında İsveç ekibi Östersunds'la 1-1 berabere kalarak elendi.

Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Östersunds ile Türk Telekom Stadı'da 1-1 berabere kalan Galatasaray, ilk maçında 2-0 yenildiği rakibine elenmekten kurtulamadı.


Galatasaray'ın Avrupa kupalarına Temmuz ayında veda ederek taraftarına büyük bir şok yaşattığı maçta ilk golü 60’da penaltı noktasından Brwa Nouri kaydetti. Ahmet Çalık’ın hatasında topla buluşan Ghoddos, Muslera tarafından düşürüldü ve hakem beyaz noktayı gösterdi.

Galatasaray’da skoru eşitleyen ise 69’da Ahmet Çalık oldu. Türk Telekom Stadı’nda tribünleri dolduran taraftarlar golden sonra yönetimi istifaya çağırırken yer yer “Wesley Sneijder” tezahüratları da duyuldu. Tribünler ayrıca Fernando Muslera’nın ayağına gelen her topta Uruguaylı file bekçisine alkışlarıyla destek oldu.

Taraftarlar ayrıca maçın ardından Östersunds oyuncuları ve teknik ekibini de alkışladı. Bazı taraftarların Passolig kartlarını yaktıkları görüldü.


İSTİFA SESLERİ ERKEN GELDİ 

Galatasaray’ın UEFA Avrupa ikinci tur ön eleme maçında Türk Telekom Stadaymu’nda oynanan Östersunds FK maçında protestolar damga vurdu. Sarı-kırmızılıların 60. dakikada yediği golden sonra sarı-kırmızılılar, protestolara başladı. Maçta o dakikaya kadar takımını destekleyen taraftarlar, golden sonra Başkan Dursun Özebek ve Teknik Direktör Igor Tudor’u istifaya davet etti.

Taraftarlar ayrıca sözleşmesi fesih edilen eski oyuncuları Wesley Sneijder’in de lehinde tezahüratlar yaptı.


Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi

TARAFTARIN İLGİSİ

Karşılaşmayı izlemeye gelen Galatasaray taraftarları, sarı-kırmızılı futbol takımına büyük ilgi gösterdi.  Müsabakanın başlangıcında yaklaşık 30 bin futbolsever tribünlerde yerini aldı.

Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi

YASİN ÖZTEKİN'DEN ÖZEL KRAMPON

Östersunds'la deplasmanda oynanan ilk müsabakada ayak serçe parmağı kırılan Yasin Öztekin, özel bir kramponla da olsa rövanşta sahadaki yerini aldı. Oynayabilmesi için sağlık ekibinin yoğun çaba serf ettiği Yasin, ağrı kesici iğne olup, ayak serçe parmağındaki kırığa rağmen oynayabilmesini sağlayacak özel bir krampon giyerek sahaya çıktı.


Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi

YENİ TRANSFERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Galatasaray’ın bu sezon transfer ettiği Maicon, Belhanda ve Gomis, Östrtsunds FK maçıyla birlikte ilk kez Türk Telekom Stadyumu’nda taraftarın önüne çıktı. 

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ön eleme rövanş maçında İsveç ekibi Östersunds FK ile Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı müsabakada bir ilki de yaşadı. Sarı-kırmızılılarda bu sezon transfer edilen Maicon, Belhanda ve Gomis, mücadeleye ilk 11’de başlayarak, görücüye çıktı. Üç oyuncu da 90 dakika sahada kaldı.


Galatasaray'da şok! Avrupa'dan elendi





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler