Galatasaray Başkanı Cengiz'den Trabzonspor'a teşekkür, Pereira'ya eleştiri

Galatasaray Başkanı Cengiz, Trabzonspor'a kendilerini iyi ağırladıkları için teşekkür ederken , Ömer Bayram ile Pereira arasında yaşananlara da değindi

Galatasaray Başkanı Cengiz'den Trabzonspor'a teşekkür, Pereira'ya eleştiri

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayla ilgili sarı kırmızılı ekibin başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu.

Cengiz Trabzonspor yönetiminin ve taraftarının kendilerini çok iyi ağırladıklarını belirterek "Trabzonspor yönetimimne başkanına çok teşekkür ederim. Bizi müthiş ağırladılar. Seyirci bazında da müthiş ağırladılar. Tribünler de dostluk içindeydi. En ufak hakaret ve küfür olmadı. Bir futbol kenti Trabzon. Şiddetli yağış altında iki takım da ölümüne mücadele etti saygı içinde." ifadelerini kullandı.

Maçta Ömer Bayram'ın Pereira'ya attığı tokatla ilgili de konuşan Cengiz  " Maçta bir iki istenmeyen olay oldu. Sevgili Ömer kardeşim iyi bir performans gösteriyor ama tür bir reaksiyon sergilememesi gerekir. Hakemin verdiği kartın rengi ne olursa olsun. Karşı tarafın futbolcusunun da Sahra topu yemiş gibi 5 dakika yerde kalması Ömer'in süper güçleri hakkında bizde kuşkular uyandırdı, arkadaşlar el bile sıkmaya korkuyorlar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor