Galatasaray Antalyaspor'u yendi

Galatasaray 3-2 Antalyaspor

Galatasaray Antalyaspor'u yendi
Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti.

4. dakikada Josue verkaça giren Bruma rakiplerini ekarte etti ve bu pozisyon dışarıda 6. golünü Antalyaspor ağlarına bıraktı. 36. dakikada Galatasaray Eren Derdiyok'un harika golüyle farkı ikiye çıkardı. Yaklaşık 30 metreden füze çıkaran yıldız oyuncu kariyerinde attığı jeneriklik gollerine bir yenisi daha ekledi. İlk yarı bitmeden ise Chedjou'nun büyük hatasını affetmeyen Mbilla ilk yarının skorunu belirledi. Bu arada 33. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Serdar Özkan'a yapılan müdahalenin ardından hakem Ali Palabıyık faul kararı verdi. Karara itiraz eden Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, hakem tarafından tribüne gönderildi.

İkinci yarıya ise iyi başlayan ev sahibi Antalyaspor'un beraberliği yakalaması uzun sürmedi. 53. dakikada seri çalımlarla Galatasaray orta sahasını oyundan düşüren Zeki Yıldırım, Danilo'yu kaçırdı. Brezilya oyuncunun ortaya çevirdiği topta Deniz Kadah topu boş ağlara yolladı. 84. dakikaya kadar maçın yıldızı olan Bruma kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Uzatma anlarında son sözü söyleyen Eren Derdiyok Galatasaray'a 3 puanı getirdi.

ANTALYASPOR-GALATASARAY: 2-3
STAT: Antalya Arena
ANTALYASPOR: Fornezzi, Celustka, Diego, Chicco, Sakıb, Salih, Charles, Mbilla, Danilo, Serdar, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GALATASARAY: Muslera, Semih, Chedjou, Ahmet, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Josue, Bruma, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor