Futbol yoksa bana ne ?

 Trabzon’un Darıca Beldesi’nde bulunan Yelken İhtisas Kulübü, kendilerine verilen faaliyet alanı, onca resmi yazıya rağmen kafes balıkçıları tarafından işgal edilince çalışmalarını durdurma kararı aldı. FAALİYET GÖSTEREMİYORUZ Spor kenti olarak adlandırıl

Futbol yoksa bana ne ?

 

Trabzon’un Darıca Beldesi’nde bulunan Yelken İhtisas Kulübü, kendilerine verilen faaliyet alanı, onca resmi yazıya rağmen kafes balıkçıları tarafından işgal edilince çalışmalarını durdurma kararı aldı.
 
FAALİYET GÖSTEREMİYORUZ
 
Spor kenti olarak adlandırılan Trabzon’da ‘Futbol değilse bana ne?’ dedirten bir olay! Akçaabat İlçesi Darıca Beldesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kendilerine tahsis edilen kıyı ve deniz alanında yıllardır faaliyet gösteren  Yelken İhtisas Kulübü adeta kafese takıldı. Sporcuların çalışma ve yarış alanı içerisinde kurulan kafes balıkçılığı yapanlar tarafından kurulan  balık kafesleri hem tehlike arz ediyor hem de yelkencilerin faaliyetlerini gerçekleştirme şansını ortadan kaldırıyor.
 
ZENGİNLERE YENİLDİK!
 
Kulübün şikayeti üzerine Denizcilik Müsteşarlığı ve Trabzon Valiliği balık kafesleri için boşaltma kararı verdi. Bu karara  rağmen kafesler kaldırılmadı. Böyle bir ortamda 70 sporcu ile Türkiye şampiyonası için seçmelere hazırlanmak zorunda kaldıklarını söyleyen  Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ekinci’ Sözde spor kentiyiz. Verilen kararlara rağmen kanunlar uygulanmıyor. Zenginliklerini ve siyaseti kullanarak, biz sporcuları yendiler’ diye isyan ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor