Fransa'da Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'ya şok tepki!

Fransa'da forma giyen Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz eleştirilerin odak noktasına oturdu.

Fransa'da Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'ya şok tepki!

Fransa'da Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'ya tepkiler günden güne artıyor. Lille sahasında Angers'i konuk etti. Maçın ardından milli yıldızlar Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı hedef haline geldi. İşte detaylar...

BURAK YILMAZ VE YUSUF YAZICI'YA ŞOK TEPKİ 

Fransa Ligue 1'de Lille'in kötü gidişatı sürüyor. Milli yıldızlar Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği Lille, Angers maçında da büyük şok yaşadı. Fransızlar hedef tahtasına yine milli yıldızları koydu. Maç sonu Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'ya tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar...

SON 4 MAÇTA GALİP GELEMEDİ 

Fransa Ligue 1'de 13. hafta maçında Lille sahasında Angers'i konuk etti. Maça hızlı başlayan Lille 27. dakikada Djalo ile öne geçti. Son dakikalarda Azzedine Ounahi'nin golüne engel olmayan Lille maçtan beraberlikle ayrıldı ve ligde son 4 maçta galip gelemedi.

BURAK VE ZEKİ 90 DAKİKA SAHADA KALDI, YUSUF SONRADAN GİRDİ 

Milli futbolcular Zeki Çelik ve Burak Yılmaz 90 dakika sahada yer alırken Yusuf Yazıcı 64. dakikada Jonathan David'in yerine oyuna dahil oldu.

YUSUF YAZICI VE BURAK YILMAZ'A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ 

Lille-Angers maçının ardından Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı hedef tahtasına konuldu. Lille taraftarları milli yıldızlara büyük tepki gösterdi. Lille resmi hesabının paylaşımının altında şoke eden yorumlar yer aldı.

'BİR DAHA LILLE FORMASIYLA GÖRMEK İSTEMİYORUM' 

Lille taraftarları özellikle Yusuf Yazıcı'ya sert ifadeler kullandı. Bir taraftar "Yusuf Yazıcı'yı bir ada Lille formasıyla görmek istemiyorum! Çok kötü. Kendini süper sanıyor ama çok kötü." sözlerini kullandı.

'ONUN OLMADIĞI MAÇLARDA KAZANIYORUZ' 

Lille taraftarları Burak Yılmaz'a da tepki gösterdi. Yapılan yorumlarda Burak Yılmaz için "Onun olmadığı maçlarda galip geliyoruz. Yusuf gibi o da çok kötü. Geçtiğimiz sezonki performansı nedeniyle eleştirmek doğru olmasa da artık biraz hareketlenmeli." ifadeleri kullanıldı.

L'EQUIPE'DEN BURAK YILMAZ'A 2 PUAN 

Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe maç puanlamasında Burak Yılmaz'a 10 üzerinden 2 verdi ve maçın en kötü oyuncusu ilan etti. Burak Yılmaz için yapılan yorumda ise "Burak Yılmaz, Petkovic'i geçemedi. Yılmaz dün akşam istediklerini yapamadı." sözleri yer aldı.

'ŞU ANDA HİÇ BAŞARILI DEĞİL' 

Maxifoot sitesi de Burak Yılmaz'ın beklenenden uzak performansı nedeniyle eleştirdi. Maç puanlaması haberinde Burak Yılmaz'a 4 puan verilirken şu ifadeler kullanıldı; "Türk yıldız her zaman olduğu gibi Jonathan David'in yanında hareketliydi. David'in erafında birçok pozisyona girdi ama gole çeviremedi. Şu an çok formsuz ve hiç başarılı değil."

'HALA ÇOK KÖTÜ' 

Aynı haber sitesi Yusuf Yazıcı'nın değerlendirmeye alınabilecek bir performans sergilemediğini belirtti. Haberde "Hala çok kötü ve başarılı değil. Önemli bir pozisyonda Petkovic gole izin vermedi. Değerlendirmeye alınabilecek bir performans sergilemedi." ifadeleri yer aldı.

'KENDİ TARAFINI KORUMAKTA ZORLANIYOR' 

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik Fransız basını tarafından büyük eleştiri topladı. Maxifoot Zeki Çelik'e 4 puan vererek şu yorumda bulundu; "Angers'in attığı gol onun savunduğu taraftan geldi. Sağ şeridi korumakta oldukça zorlanıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler