Fırat Aydınus'un karnesi kabarık !

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı önemli maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Ancak Fırat Aydınus'un bu sezon yönettiği Trabzonspor maçlarında Trabzonspor aleyhine çaldığı hatalı düdükler hala hafızalarda. Trabzonspor Bu sezon

Fırat Aydınus'un karnesi kabarık !

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı önemli maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

 

Ancak Fırat Aydınus'un bu sezon yönettiği Trabzonspor maçlarında Trabzonspor aleyhine çaldığı hatalı düdükler hala hafızalarda.

 

Trabzonspor Bu sezon Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

 

Aydınus be sezon ilk olarak ligin 3. haftasında Trabzonspor'un Samsunspor deplasmanında düdük çaldı. Aydınus 1-1 sonuçlanan bu maçta verdiği kararlarla teknik direktör Şenol Güneş dahil herkesin tepkisini almıştı.
 

12. haftada Trabzonspor - Beşiktaş maçında düdük çalan Aydınus Egemen'in uçuşuna kanarak Trabzonspor'un nizami bir golünü iptal etmiş; ayrıca maçın 77. dakikasında Celutska ile girdiği ikili mücadelede Mustafa Pektemek'in düşmesinde penaltı düdüğü çalmıştı. Aydınus bu pozisyon sonrasında Celutska'yı da son adam yorumuyla kırmızı kartla oyun dışı bırakmıştı.

 

21. hafta'da Trabzonspor'un Karabükspor'a deplasmanda 2-1 yenildiği maçın 44. dakikasında korner atışında topa birlikte yükselen Aykut ve Shelton'un mücadelesinde Trabzonspor aleyhine penaltı noktasını göstermişti.

 

aydinus_mac.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor