Final maçı saat kaçta!

Bu gece Şampiyonlar ligi karşılaşmasında Bayern Munih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda. Borussia Dortmund Bayern Munih maçı saat kaçta hangi kanalda. Şampiyonlar Ligi Final maçında iki Alman panzeri Bayern Münih-Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak.

Final maçı saat kaçta!
Bu gece Şampiyonlar ligi karşılaşmasında Bayern Munih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda. Borussia Dortmund Bayern Munih maçı saat kaçta hangi kanalda.
 
Şampiyonlar Ligi Final maçında iki Alman panzeri Bayern Münih-Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. İki Alman panzeri kozlarını Londra'nın Wembley Stadı'nda paylaşacak.
 
Dünyanın en prestijli en ilgi çeken ligi olan Şampiyonlar Ligi maçında nefesler tutuldu bu akşam (25 Mayıs Cumartesi) oynanacak maç bekleniyor.
 
Şampiyonlar Ligi'nde, Barcelona ve Real Madrid'i saf dışı bırakarak finale kalan iki Alman takımı karşı karşıya gelecek. Bayern Münih ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan final Londra'nın Wembley Stadın da.
 
Şampiyonlar Ligi final maçını İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.41 yaşındaki İtalyan hakem, 2009-10 sezonundaki UEFA Avrupa Ligi finalini de yönetmişti. Rizzoli’nin yardımcılıklarını ise Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Dördüncü hakem ise Damir Skomina olacak.
 
Avrupa'nın en büyüğünün belli olacağı Şampiyonlar Ligi Finali bu akşam 21:45'te Star TV ekranlarında olacak.
 
Yer: Wembley Stadı
 
Saat: 21.45
 
Tarih: 25 Mayıs 2013
 
Kanal: Star Tv

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler