FİFA'dan şike için 3 kişi geldi mi ?

UEFA ve CAS kararları sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında TFF’nin vereceği karar beklenirken, dün akşam saatlerinde şok bir iddia ortaya atıldı.Alınan bilgilere göre FIFA tarafından görevlendirilen 3 yetkili isim, dün akşam saatlerinde İstanbul’a g

FİFA'dan şike için 3 kişi geldi mi ?

UEFA ve CAS kararları sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında TFF’nin vereceği karar beklenirken, dün akşam saatlerinde şok bir iddia ortaya atıldı.

Alınan bilgilere göre FIFA tarafından görevlendirilen 3 yetkili isim, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Buradan aktarma yaparak Ankara’ya geçtikleri belirtilen bu üç isimden birinin Brezilyalı, birinin İsviçreli birinin de Fransız olduğu gelen haberler arasında.

FIFA tarafından görevlendirildiği iddia edilen bu yetkililerin bir dizi temaslarda bulundukları ve hem TFF hem de Gençlik Spor Bakanlığı’ndan Fenerbahçe ve Beşiktaş için UEFA tarafından verilen ve CAS tarafından onanan cezaların gereğinin yapılıp yapılmadığını araştırdıkları belirtildi.

 

Bu konuda FIFA’dan ya da TFF’den bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor