FİFA devredeyse Fener yandı (!)

CAS’taki iki Türk hakiminden biri olan Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan Fener’in ceza almadan kurtulamayacağını söyledi Özellikle UEFA Genel Sekreteri Infantino’nun, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekiminin gerçekleştirildiği gün yaptığı a

FİFA devredeyse Fener  yandı (!)


CAS’taki iki Türk hakiminden biri olan Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan Fener’in ceza almadan kurtulamayacağını söyledi


 

Özellikle UEFA Genel Sekreteri Infantino’nun, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekiminin gerçekleştirildiği gün yaptığı açıklamalar, Fenerbahçelileri endişeye sevk ederken, çeşitli yorumlar da yapılmaya başlandı.


Türker Arslan "FİFA devreye girdiyse iş ciddi demektir"


CAS’taki ilk Türk hakimi  olan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı ve Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan, Fenerbahçe’nin ceza alacağının söyledi

Arslan’a göre Fenerbahçe, tehlikeden hâlâ kurtulmuş değil. Özellikle işin içine FİFA’nın karışmasının Futbol Federasyonu açısından son derece olumsuz olduğunu belirten Arslan, “UEFA şimdilik kaydıyla Fenerbahçe’nin Avrupa Kupaları’na katılabileceğini nihai kararı ise Disiplin Kurulu’nun vereceğini açıkladı.

Bir başka olumsuzluk
FİFA Kura çekiminden sonra UEFA Genel Sekreteri’nin açıklamaları da nihai kararın UEFA Disiplin Kurulu’nca verileceğini ortaya koymuştur. Bu arada FİFA’nın da konuya yakın ilgi göstermesi  ise Fenerbahçe’nin ceza almasını sağlayacaktır.

 FİFA, TFF’nin konuyla ilgili aldığı tedbirleri ve uygulamaları yeterli görmezse Türkiye’ye bazı maçları yabancı sahalarda oynaması gibi yaptırımlar uygulayabilir. Umarım bu olumsuz gelişmeler bizleri üzecek seviyede sonuçlanmaz ve hiçbir yeni cezai müeyyide söz konusu olmaz” dedi.

Arslan ayrıca inceleme sürecinin uzamasının da dikkatle takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor