FFF'nin Emre'si savunmada !

 Federasyonun kararını yorumlayan Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarına da seslendiFederasyonun kararları hakkında değerlendirmelerde bulunan Emre Belözoğlu, Estonya maçında yaşadığı tepkilere bir kez daha cevap verdi.Federasyonun doğru bir karar verdiği

FFF'nin Emre'si savunmada !

 

Federasyonun kararını yorumlayan Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarına da seslendi

Federasyonun kararları hakkında değerlendirmelerde bulunan Emre Belözoğlu, Estonya maçında yaşadığı tepkilere bir kez daha cevap verdi.

Federasyonun doğru bir karar verdiğini söyleyen Belözoğlu, "Türk futbolu adınına doğru bir karar çıktı. Mahkeme sonrasında ne karar çıkar bilemiyorum. Halkı çok yanlış yönlendiren medya kuruluşları var. Türk futbolunun Avrupa'daki imajı açısından doğru bir karar olduğunu düşünüyorum." dedi. Emre ayrıca, "Taraftarımız bize bu dönemde de sahip çıktılar. Herkesin sağduyulu olması gereken bir süreç. Fernerbahçe taraftarı burada da örnek olacaktır." şeklinde konuştu.

"GALATASARAY BENİM GİBİ FUTBOLCU YOK"

Galatasaray taraftarının tepkisini bir yere kadar çekebileceğini belirten Emre, "Ama milli maçta olmaz. Benden daha fazla üzülen insanlar var. Başta ailem. Artık olayların merkezinden tamamen kopmak istiyorum. O maçta bir tepki versem, yine beni tartışacaklardı. Ben kendimi bu kadar önemli hissetmediğim halde beni bu kadar önemli hissettirdikleri için teşekkür ediyorum. Belki de benim gibi bir futbolcu takımlarında yok diye tepki gösteriyorlar. Fenerbahçeli Emre olarak anılmak istiyorum."  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor