Fener'e tebligat yapıldı mı ?

 UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında aldığı kararların yazımını tamamladıUEFA'nın İspanyol Disiplin Müfettişi Miguel Palacios'un raporunu inceleyen Disiplin Komitesi'nin Avustralyalı Başkanı Thomas Partl ve üyelerden İsviçreli Jacques Antenen, Macar Ber

Fener'e tebligat yapıldı mı ?

 UEFA, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında aldığı kararların yazımını tamamladı

UEFA'nın İspanyol Disiplin Müfettişi Miguel Palacios'un raporunu inceleyen Disiplin Komitesi'nin Avustralyalı Başkanı Thomas Partl ve üyelerden İsviçreli Jacques Antenen, Macar Berzi Sandor, Alman Lorenz Hans ve İrlandalı James Shaw Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da yaptığı savunmaları mercek altına aldı.

Verdiği kararları kulüp ve kişilere tebliğ eden UEFA aldığı kararları ise sabah saatlerinde ise internet sitesinden paylaşılacak.

HANGİ CEZALARI ALACAKLAR?

UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Beşiktaş'ın 2013/2014 sezonu için UEFA Avrupa Ligi müsabakalarından men edilmesi istenirken, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu hakkında futbolla ilgili her türlü faaliyete katılmalarını kılacak şekilde ömür boyu men cezası uygulanması isteniyor.

FENER KÜMEYE GİDİYOR MU?

Fenerbahçe'nin için ise küme düşürülmesi dahil en az  iki sezon UEFA müsabakalarından men edilmesi, gündemde Ayrıca UEFA’nın Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden Alaeddin Yıldırım, Mehmet Şekip Mosturoğlu, İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan’a ömür boyu men cezası vermesi gündemde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor