Fenerbahçeli futbolcudan Trabzonspor açıklaması: Onların içinde bulundukları bazı durumlar..."

Haftasonu oynanacak olan derbi öncesi Fenerbahçe futbolcusu İsmail Köybaşı'ndan Trabzonspor açıklaması.

Fenerbahçeli futbolcudan Trabzonspor açıklaması: Onların içinde bulundukları bazı durumlar..."

İsmail Köybaşı "Özgüvenimizi perçinlemek adına da çok doğru bir maç" 

Trabzonspor ile Fenerbahçe Pazar günü Akyazı Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. 

Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe'nin Futbolcusu İsmail Köybaşı, "Her zaman derbiler keyifli ve gerilimi yüksek olmuştur. Bunların bilincinde olarak kendimizi hazırlarsak bir iki adım daha önde oluruz. Onların da içinde bulunduğu bazı durumlar var, bizim de. Bunları doğru analiz edip saha içinde nasıl davranmamız gerektiğini bilirsek bu durumun üstesinden gelecek kapasiteye sahibiz. Özgüvenimizi perçinlemek adına da çok doğru bir maç" açıklamasını yaptı. 

"Hedefimiz her zaman bir sonraki maç" 

Köybaşı, ilk 11'de fazla şans bulamamasıyla ilgili olarak ise, "İnsan bazen forma giydiği zaman bir şeyler öğrenir, bazen de forma giymediği dönemde bir şeyler öğrenir. Bugüne kadar hiç 'keşke' demedim, her zaman 'iyi ki' dedim. Düzenli ve istikrarlı bir şekilde forma giyersem neler yapabileceğimi biliyorum" değerlendirmesinde bulundu. 
Lig yarışı için de konuşan Köybaşı, "Son yıllarda böyle bir lig tablosu görülmedi. Hiçbir takım, 'şunu yaparız' diye konuşamaz diye düşünüyorum. Bence doğru hedef olarak söyleyebileceğimiz tek şey önümüzdeki maçtır. İçimizde bulunduğumuz durumdan dolayı birkaç maç sonrasını değil önümüzdeki maçı düşünmek daha doğru" diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler