Fenerbahçe'de şok !

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na ikinci sırada giren F.Bahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırlıyor.Trabzonspor, Kadıköy'deki maçta sarı-lacivertlileri mağlup ederse, Süper Final'de çok büyük bir avantaj yakalayacak.STOCH KADROYA ALINMADI Sarı-lacivertli tak

Fenerbahçe'de şok !

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na ikinci sırada giren F.Bahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırlıyor.

Trabzonspor, Kadıköy'deki maçta sarı-lacivertlileri mağlup ederse, Süper Final'de çok büyük bir avantaj yakalayacak.

STOCH KADROYA ALINMADI
Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen kaptan Alex, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek.

Attığı kritik gollerle takımını ipten alan Stoch, kadroya alınmadı. Bordo-mavili ekipte ise sakat oyuncu bulunmuyor ve zorlu karşılaşma öncesi tam kadro kritik mücadeleye hazır. F.Bahçe'de Beşiktaş ve G.Saray maçlarını boş geçmeyen Sow ile kaptan Alex, galibiyetin en önemli mimarları. Karadeniz ekibinde ise bu sezon ligde attığı 32 golle kariyerinin zirvesinde bulunan Burak Yılmaz, F.Bahçe maçında da Trabzonspor'un 3 puan umudu.

Bu arada bordo-mavili ekip Kadıköy'de 1997-98 sezonundan bu yana maç kazanamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler