Fenerbahçe Trabzon'a geldi

Çaykur Rizespor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Trabzon'a geldi.

Fenerbahçe Trabzon'a geldi

Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 18.30'da özel uçakla Trabzon'a geldi. 

Sarı lacivertli kafilenin gelişi öncesinde bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Havalimanında tek bir taraftar olmamasına rağmen çok sayıda polis, sivil ve özel güvenlikçiler Fenerbahçe'nin gelişi için görevlendirildi. Uçağın gelişi sonrasında dış hatlar terminalinden 2 otobüsle ayrılan sarı lacivertli kafile, 15 araçtan oluşan konvoyla havalimanının yakınındaki otele giderek yerleşti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve bazı yöneticiler de kafilede yer aldı.

Bu arada, otele gidiş güzergâhındaki Karadeniz Sahil Yolu üzerinde de bazı üst geçitlerde polis ve jandarma ekiplerinin görevlendirildiği gözlendi.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler