Fenerbahçe'nin teknik adamı Bulut kurtuluşu Trabzonspor'da aradı

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut başarısız sonuçlar sonrası mazereti Trabzonspor örneğinde buldu.

Fenerbahçe'nin teknik adamı Bulut kurtuluşu Trabzonspor'da aradı

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında karşılaştığı Rizespor'u yenerek 3 puanı hanesine kattı. Aynı gün oynanan karşılaşmada ise Fenerbahçe, Gaziantep'e mağlup oldu.

Alınan başarısız sonuçlar sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut maç sonrası Trabzonspor örneği vererek taraftarına mazeretler sundu.

Bulut "VAR ile ilgili, hakemler ile ilgili konuşmadım. Soruyorum. VAR'daki ofsayt çizgilerini kim çekiyor. Dün oynanan Galatasaray maçı, bugün Trabzon maçındaki penaltılara bakınca sormak istiyorum. Bir yorumlasınlar. Bize verilmeyen penaltıyı da. Penaltımız verilmedi. Golümüz verilmedi. Avrupa'da en çok penaltı veren defansız. 6 penaltının 5'i gol olmuş. Onun üzerinde durmamız lazım. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu kesin. Fenerbahçe daha iyi durumda olması gerekirdi. 23 puanda ve 3. sıradayız. 27 maç var." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor