Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici inadı

Mehmet Ekici için Fenerbahçe teklifi arttırmayı düşünüyor

Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici inadı
Trabzonspor'da Mehmet Ekici transferinin arap saçına döndüğü bu günlerde, Fenerbahçe oyuncuyu transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.

Trabzonspor'la sözleşmesi sürmesine rağmen Fenerbahçe'yle görüşüp yaptığı açıklamalarla krize neden olan ve kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici için Fenerbahçe'nin tüm şartları zorlama kararı aldığı ifade edildi.

Yaklaşık bir ay önce görüşüp, söz aldıkları oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek için he Trabzonspor hem de Beşiktaş'ı karşısına almasından çok etkilenen sarı-lacivertlilerin 2 milyon Euro'luk ilk teklifte artışa gitmeyi düşünüyor. Transferin yaza kalma olasılığını da göz önünde bulunduran idareciler, Mehmet'le ilgili şu ifadeleri kullandıkları öne sürüldü; "Bize bir söz verdi ve sonuna kadar bunun arkasında durdu. Trabzonspor'a rest çekti, 'Beşiktaş'a gitmem dedi. Bu bizde oynama isteğini gösteriyor. Bizim böyle futbolculara ihtiyacımız var. Sezon sonu bedelsiz gelirse ona her türlü jesti yapmalıyız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler