Fenerbahçe'nin borazanları iş başında! Burak Yılmaz'a şok ima...

Hocası ayrı yorumcusu ayrı... Yine ortalığı karışıtrma peşindeler

Fenerbahçe'nin borazanları iş başında! Burak Yılmaz'a şok ima...
Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde bordo mavililerin golcüsü Burak Yılmaz'ın Alanyaspor maçının son anlarında sarı kart görmüş olmasıyla ilgili Fenerbahçe TV'de çirkin imalarda bulunuldu.

Burak Yılmaz'ın bilerek kart görerek Beşiktaş'a karşı oynamadığını ima eden Fenerbahçe TV yorumcusu Alaattin Metin ''Burak Yılmaz, Aytemiz Alanya maçının uzatmalarında kart görüp Beşiktaş maçında ceza duruma düşüyor. Sürekli kendini yerlere atıp penaltı alıyordu. Medipol Başakşehir maçındaki görüntüsü de ortada. Hakeme sürekli itiraz eden adam nasıl oluyor da böyle hakeme bir şey demiyor?'' ifadelerini kullandı.

Haddini aşarak Trabzonspor'un futbolcusuna çirkin imada bulunma gafletine düşen Metin kısa sürede sosyal medyada tepki topladı. 

BURAK O KART İÇİN NE DEMİŞTİ?

Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla ligde önümüzdeki hafta Beşiktaş maçında cezalı duruma düşen Burak Yılmaz bu konu hakkında, Değerli yorumculara soruyorum. Benim pozisyonum sarı kart mıydı? Sosa'nın pozisyonu penaltı değil miydi? Hep bizim canımız yanıyor. Ben şimdi Beşiktaş maçında oynamayacağım. Hakem için kesinlikle bir şey demiyorum. İnsandır, hata yapar ama söylemek istediğim şey, hep bizim canımız yanıyor." diye konuştu. 

"TRABZONSPOR İÇİN CANIMI VERİYORUM"

Burak Yılmaz Trabzonspor'daki performansı hakkında ise, "Gol kralı olup olmam önemli değil. Gomis hedefe yürüyor şu anda. Hem bireysel, hem takım olarak. Ancak dediğim gibi benim için tek başına gol krallığı önemli değil. Ben daha önce çok gol kralı oldum. Önemli olan takımın başarısı. Ben Trabzonspor için canımı veriyorum. Bilen biliyor, bilmeyenin de canı sağolsun. Açıkçası eleştirilere kafayı takacak yaşı çoktan geçtim." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor