Fenerbahçe bunu hep yapıyor (!)

 Takımının yaptığı 1 haftalık izni değerlendirerek, kardeşiyle birlikte İstanbul'a gelen Sercan, Nike firmasıyla ayakkabı sponsorluğu anlaşması yaptı.  İSTANBUL'A TRANSFER İÇİN DEĞİL, SPONSORLUK ANLAŞMASI İÇİN GELDİAlmanya'da yaşayan ve Saraer ailesine ya

Fenerbahçe bunu hep yapıyor (!)

 

Takımının yaptığı 1 haftalık izni değerlendirerek, kardeşiyle birlikte İstanbul'a gelen Sercan, Nike firmasıyla ayakkabı sponsorluğu anlaşması yaptı. 

 

İSTANBUL'A TRANSFER İÇİN DEĞİL, SPONSORLUK ANLAŞMASI İÇİN GELDİ


Almanya'da yaşayan ve Saraer ailesine yakın bir isim olan Futbol Ekonomisti ve FIFA Menajeri Yaşar Çalışır, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yaptığı açıklamada, "Sercan, İstanbul'a Nike'la yapacağı sponsorluk anlaşması için geldi. Fenerbahçeli yetkililer ise son derece nazik bir davranış örneği sergileyerek, kendisine Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı ve kulüp tesislerini gezdirdiler. Bu bir transfer görüşmesi ya da teması değildir. Sercan, takımı Greuther Fürth'te devam edecek" dedi. 

 

BORUSSIA DORTMUND VE BAYER LEVERKUSEN'İN GÜNDEMİNDE


Çalışır, Sercan'a geçen sezonun Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen'in de talip olduğunu belirterek, "Borussia Dortmund'a transferi devre arasında da gerçekleşebilir. Dortmundlu yetkililer onu çok istiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor