Fenerbahçe - Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta? (Euroleague)

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da gösterdiği performans ile göz doldura ve Final-Four oynayan Fenerbahçe, Euroleague grup maçlarında bu akşam Bayern Münih karşısında ilk sınavına çıkıyor. Sarı lacivertli takımın tek hedefi gruplara güzel bir başlangıç yapmak. Peki

Fenerbahçe - Bayern Münih maçı hangi kanalda saat kaçta? (Euroleague)

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da gösterdiği performans ile göz doldura ve Final-Four oynayan Fenerbahçe, Euroleague grup maçlarında bu akşam Bayern Münih karşısında ilk sınavına çıkıyor. Sarı lacivertli takımın tek hedefi gruplara güzel bir başlangıç yapmak. Peki Fenerbahçe - Bayern Münih maçı hangi kanalda?  Fenerbahçe - Bayern Münih maçı saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar...

LİG TV 3'TEN NAKLEN YAYINLANACAK

Bu yıl tam 10 oyuncuyla yollarını ayıran, 7 yeni transfer yapan Fenerbahçe, sezon öncesinde Zadar’da yapılan turnuvada Bayern’i 76-55 mağlup etmişti. Kanarya, 18 gün sonra bu kez rakibini İstanbul’da ağırlayacak. Saat 19.45’teki mücadele LİG TV 3’ten naklen yayınlanacak.

İSTANBUL'A GETİRİLMEDİLER!

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Ricky Hickman oynamayacak. Pero Antiç’in ise durumu maç saati belli olacak. Bayern Münih’te ise Maxi Kleber, Bryce Taylor ve Vasilije Miçiç sakatlıkları nedeniyle İstanbul’a getirilmediler.

Konsantre olursa sorun yaşamaz

Fenerbahçe, ilk resmi Türkiye Ligi maçından sonra Euroleague’de de ilk maçına çıkıyor. Bayern Münih her geçen sene tecrübe kazanıyor ama Alman takımları bütçe olarak çok yukarılara çıkmıyorlar. Pesiç yönetimindeki Bayern, 4. olup Top 16’ya kalmaya çalışacak. Onlar için de hedef maç değil. Normal sezon, artık çoğu takım için angarya ve Top 16’ya hazırlık olarak görülüyor. Bu maç da yeni oyuncuları görmek ve değerlendirmek için bir fırsat olacak. Eğer Fenerbahçe, gerekli konsantrasyonu sağlayabilirse, 18 gün önce olduğu gibi yine çift haneli farklarla bir galibiyet alabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler