FB’yi nasıl Kurtardılar ?

TFF’de görev aldılar, Fener’i akladılar sonra yönetici oldular.Önce Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim kuruluna ve Tahkim Kuruluna yönetici olarak girdiler, Çeşitli yollarla Fenerbahçe’yi şikeden akladıktan sonra Fener yöneticisi olarak ödüllendirildiler.

FB’yi nasıl Kurtardılar ?

TFF’de görev aldılar, Fener’i akladılar sonra yönetici oldular.

Önce Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim kuruluna ve Tahkim Kuruluna yönetici olarak girdiler, Çeşitli yollarla Fenerbahçe’yi şikeden akladıktan sonra Fener yöneticisi olarak ödüllendirildiler.

 Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu'nda  yönetimi'nde görev alan Talat Yılmaz, ile Tahkim Kurulunda başkan vekili olarak görev yapan Tolga Deniz Aytöre  Fenerbahçe yönetimine girdiler

TFF yetkilileri, Yılmaz'ın Fenerbahçe Yönetimi'ne girmesini basından öğrendiklerini ifade ederken; Yılmaz'ın resmi istifasını 21 Mayıs Pazartesi günü Yönetim Kurulu'na sunacağı belirtildi.

Fenerbahçe Olağan Genel Kurul'unda Talat Yılmaz'ın yanı sıra Tahkim Kurulu Başkanvekili Tolga Deniz Aytöre’de Fenerbahçe yöneticisi oldu.

Hukukçu kimliği ile tanınan Aytöre, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerin ardından sarı-lacivertli yönetime girmeyi kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler