Faty Marco kadar iyi bir futbolcu

3 maç 7 idman izlediTransferin ana gündem olduğu Trabzonspor'un gündemine bir anda düşen ve kente ayak basan Faty Papy, taraftarlar için adeta bir kapalı kutu... Kendisi hakkında o kadar az şey biliniyor ki, ne kimse eleştirebiliyor ne de övgüyle bahsedeb

Faty Marco kadar iyi bir futbolcu


3 maç 7 idman izledi

Transferin ana gündem olduğu Trabzonspor'un gündemine bir anda düşen ve kente ayak basan Faty Papy, taraftarlar için adeta bir kapalı kutu... Kendisi hakkında o kadar az şey biliniyor ki, ne kimse eleştirebiliyor ne de övgüyle bahsedebiliyor. İşte o kapalı kutuyu açıyor. Altyapıya ve genç milli takımlara sayısız oyuncu kazandıran Trabzonspor PAF Takım Antrenörü Ahmet Özen, 3 maç, 7 idmanını izlediği Faty Papy'yi Bordo-Mavililer'e anlatıyor:

Daha da gelişebilir'

“Faty Papy'yi 2010 Afrika Kupası'na katılacak Burundi Milli Takımı'nın maçlarında takip ettim. 25 gün kadar burada kaldım. Sadece maçlarını değil antrenmanlarını da izledim. Genç, ileriye dönük bir oyuncu. Oyun zekası iyi, atakta ve savunmada görev yapan, sorumluluk üstlenen, dayanıklılığı ve çabukluğu tatmin edici seviyede. Orta alan ve ön liberoda dikine oynayıp rakibi eksiltebiliyor. Gelişebilir, ileride Trabzonspor'da çok önemli işler yapabilir.”

Kamp onun için büyük bir şans

Sürpriz bir şekilde Trabzon'a getirilen ve sözleşme imzalayacağı açıklanan Faty Papy'nin kamp dönemine rastlaması Burundi'li oyuncu için önemli bir fırsat oldu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın gelen tüm pozitif açıklama ve bilgilere rağmen son kararını Antalya'da yapılacak olan devre arası çalışmalarından sonra vereceği bildirildi. 18 yaşındaki futbolcunun güneyde oynanacak 2 hazırlık karşılaşmasında da yeni takımındaki yerini alması bekleniyor. Antrenmanlarda ve maçlarda sergileyeceği performans genç oyuncunun bir anlamda kaderini şekillendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler