Fatih Terim'in test sonucu belli oldu!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisine yapılan son koronavirüs testinin negatif sonuçlandığını açıkladı.

Fatih Terim'in test sonucu belli oldu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu ve Instagram canlı yayınında açıklamalar yaptı.

Yaklaşık 1 aydır bu virüsle mücadele ediyorum. Hiç kolay değildi. Bugün ilk negatif test sonucumu paylaşmak istedim.

"HEKİMLERİMİZ UYGUN GÖRÜRSE DONÖR OLURUM"

Virüsün tedavisinde fayda sağladığı söylenen plazma bağışı, yani donör olmam için, eğer kıymetli hekimlerimiz kriterleri sağladığımı düşünürse, seve seve elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah böylece birkaç insanın hayatına dokunurum, bu da beni çok mutlu eder.

ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYACAĞIZ

Belki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ancak yeni başlangıçlar için moral olacak. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan, moralimizi yüksek tutacağız inşallah.

BUNU DA ATLATIRIZ

Bu ülke, bizler ne badireler atlattık, ülke olarak inşallah bunu da el ele atlatacağız, Hayatta her şeyin yeri doluyor, bir tek şey hariç, o da canımız.

BU İŞİ CİDDİYE ALIN

Lütfen kendimize, kendinize, sevdiklerinizi, bütün etrafınızı korumak için bu işi ciddiye alın. Tüm uyarıları ve korunma çözümlerini dikkatler uygulamak lazım. Bizim için kendinden, ailesinden vazgeçmiş tüm sağlık çalışanlara gözünüz gibi bakın. Allah hepimizin yardımcısı olsun, elim kalbimde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler