Fatih Atik'in Trabzonspor pişmanlığı

Fatih Atik, bordo-mavililerle ilgili açıklama yaptı.

Fatih Atik'in Trabzonspor pişmanlığı
Trabzonspor'dan ayırdıktan sonra Karabükspor’da forma giymeye başlayan Fatih Atik, bordo-mavililerle ilgili açıklama yaptı.

Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor’dan ayrılma vaktinin geldiğini ve ayrıldığını aktardı. Trabzonspor’da kadro dışı kaldıktan sonra plaketle uğurlanan Fatih, “Trabzonspor’da daha fazla kalsaydım elbette daha iyi olurdu. Ama oradan ayrılma zamanı gelmişti. Böyle düşündüm. Buraya gelerek başarılı işler yapacağımı düşündüğüm. Igor Tudor görevdeyken biraz sıkıntı yaşadım”  dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra yine futbolun içinde kalmak istediğini aktaran Fatih, “Futbolu bıraktıktan sonra futbolun içinde kalmak istiyorum. Fransa’dan da bana bazı haberler, talepler geliyor. Teknik direktörlük konusu için konuşuyorum. Fransa’da büyüdüm ve yetiştim. Bu işlere devam etmemi isteyenler var. İlerleyen dönemde bu gerçekleşebilir. Somut bir noktaya geldiğinde bunu tekrar konuşabiliriz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor