Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a: FETÖ savcılarını neden kulübe üye yaptın?

Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a sert çıkış

Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a: FETÖ savcılarını neden kulübe üye yaptın?
Haber61 Spor Servisi:

Son dönemlerde şikeyi inkar etmek için FETÖ'yü bahane eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert yanıt geldi.

Altaylı, Habertürk Tv'de yayınlanan programda Yıldırım'ın FETÖ'nün savcılarını Fenerbahçe'ye üye yaptığını söyledi. 

Altaylı; Zeka özürlü adam, ne diyeyim ben sana. Ben diyorum ki; FETÖ üyesi bu savcıları kulübüne koştura koştura kart dağıtarak üye yapan Aziz Yıldırım şimdi neden şikayet ediyor. Sen bu FETÖ üyelerini neden kulübüne üye yaptın? Bunların büyük ihtimalle başvurusu dahi yokken aidatlarını neden ödedin ve niçin koştura koştura hepsine birer Fenerbahçe kartı verdin? Madem FETÖ'ye karşıydın niçin bunca FETÖCÜ savcıyı aldın da kulübüne üye yaptın? diye soruyorum. Hani sen sözde FETÖ ile mücadele ettiğin için, ne FETÖ ile mücadelesi, Aziz Yıldırım'ın böyle bir mücadelesi yok. Öyle olsa Gülenci savcılara bu kartları, Fenerbahçe üyeliklerini hediye edermiydi diyorum ben. Zeka özürlü adam." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler