Everton West Bromwich maçı saat kaçta hangi kanalda? Cenk Tosun oynayacak mı?

İngiltere Premier Lig'de Cenk Tosun'lu Everton Wsest Bromwich'i ağırlayacak. Maç saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar

Everton West Bromwich maçı saat kaçta hangi kanalda? Cenk Tosun oynayacak mı?

Türkiye'den rekor bir bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan Cenk Tosun bugün ikinci maçına çıkıyor... Everton West Bromwich maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

İngiltere Premier Lig'inin 24. haftasında bugün Everton sahasında West Bromwich'le karşılaşacak. Goodison Park'ta oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayaca. Maçı S Sport canlı yayınlanacak.

CENK TOSUN 11'DE

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun, geçen hafta Tottenham karşısında ilk 11'de başlayarak 62 dakika sahada kalmıştı. Yıldız golcünün bugün de 11'de maça başlaması bekleniyor.

Takımının geçen hafta Wembley’de Totenham’a 4-0 kaybettiği mücadeleye ilk 11’de başlayıp 62 dakika süre alan milli futbolcu, yeni kulübünün stadı Goodison Park’ta ilk kez bugün taraftarıyla buluşacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ İSTATİSTİKLER

*Everton Premier Lig'de West Brom ile karşılaştığı son 10 maçta sadece bir kez yenildi (5G 4B).
*West Brom, Premier Lig'de Everton ile deplasmanda karşı karşıya geldiği son 16 maçın 10'unda gol atamadı.
*Eylül 1981'den bu yana ilk kez Everton ve West Brom Premier Lig'de karşı karşıya gelirken iki takımın da başında İngiliz teknik direktörler var. O dönemde Everton'ın teknik direktörü Howard Kendall, West Brom'unki ise Ronnie Allen'dı.
*Everton Sam Allardyce'ın teknik direktörlüğünde Premier Lig'deki ilk dört maçında 17 isabetli şut çekti ve yedi gol attı; son beş maçında ise dört isabetli şut çekebildi ve bir gol attı.
*Rooney Premier Lig'de maçın oynanacağı gün düşme hattında olan takımlara karşı ilk 11'de forma giydiği 58 maçta 55 gole katkıda bulundu (31 gol ve 24 asist).
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler