Everton'dan flaş koronavirüs kararı! Karantinaya alınmıştı... .

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da futbol direktörü Marcel Brands, geçtiğimiz günlerde bir futbolcuda koronavirüs semptolarına rastlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, tesislerin kapatıldığını açıkladı.

Everton'dan flaş koronavirüs kararı! Karantinaya alınmıştı... .

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da bir futbolcuda koronavirüs semptomlarına rastlanıldığı, bu sebepten dolayı tüm takım ve teknik ekibin karantina altına alındığı duyurulmuştu.

İngiliz kulübünün futbol direktörü Marcel Brands, koronavirüs gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs semptomlarına rastlandığı duyurulan futbolcuda herhangi bir sorun olmadığını dile getiren Brands, Cuma sabahı aramızdan birinin ateşi vardı ama neyse ki enfeksiyon olmadığı ortaya çıktı. Ama biz hiçbir risk almadık ve tesislerimizi kapatmaya karar verdik" diye konuştu.

Liglerin başlama tarihi olan 6 Nisan'a kadar sorununun çözülmeyeceğini düşünen İngiliz direktör, "6 Nisan'da futbol oynayabilir miyiz acaba? Bu şansın o kadar büyük olduğunu düşünmüyorum" dedi.

İngiltere'de Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta ve Chelsea futbolcusu Callum Hudson-Odoi'nin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Premier Lig 4 Nisan'a kadar ertelenmişti.

.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor