Erzurumspor'dan Trabzonspor açıklaması: Güçleri belli...

Erzurumspor Trabzon'a avantajlı bir skorla gelmek istiyor

Erzurumspor'dan Trabzonspor açıklaması: Güçleri belli...
Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 Kasım Perşembe günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan TFF 1. Lig ekiplerinde BB Erzurumspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Trabzon'da oynanacak rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile 2-2 berabere kalan BB Erzurumspor’da gözler perşembe günü Trabzonspor ile oynanacak kupa maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Altıparmak, rövanşa avantajlı bir skorla gitmek istediklerini vurgulayarak, "Trabzonspor’un gücü belli. Türkiye’nin dört büyük takımından birisi. Bizler hem kendi prestijimiz hem de Erzurumspor’u temsil etme adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Taraftarımızın da yanımızda olacağını biliyoruz. Seyreden herkes zevkli bir maç seyredecek. Bir tek amacımız var o da yapılacak maçı kazanıp Trabzon’a avantajlı bir şekilde gitmektir. Trabzonspor karşısında da iki maçta oynadığımız oyun sistemi ile oynayacağız. Rakip bizim için önemli değil. Orada da önde basarak oynayacağız. Trabzonspor maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi sahada yapacağız. İnşallah maç sonunda da Trabzon’a avantajlı bir skorla gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Kupa maçının önemli olduğunu ancak hafta sonunda oynayacakları lig maçının da kendileri açısında çok önemli olduğunu anlatan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Önümüzdeki pazartesi günü kendi evimizde Manisaspor’u ağırlayacağız. Bizim için final niteliğinde bir maç olacak. Bir haftalık periyotta Antep maçı, Trabzon kupa maçı ve Manisa maçı hepsini bir düşünerek tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Üç maçın son periyodu Manisa maçı olacak. Manisa maçında da artık tek hedefimiz var mutlak galibiyet. Bunu yapacak ta kalitemiz ve gücümüz de var. Dediğim gibi önce Trabzonspor ile kupa maçı ve ardından da Manisa maçını kazanıp hem moral kazanacak hem de rahatlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Kaleci Ahmet Altın sakatlığı Hamza Younes’in de kart cezalısı olduğu için lig maçında Manisaspor karşısında takımda yer almayacağı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler