Erol Bulut'tan Trabzonspor çıkışı

"Sonuçta Türkiye’de büyük takımlarımızdan birisi de Trabzonspor’dur..."

Erol Bulut'tan Trabzonspor çıkışı

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, basında kendi ağzından yazılan haberlere tepki gösterdi. 

Genç teknik adam, basında ‘3 büyük takımda çalışmak istiyorum’ yönündeki kendi ağzından yazılan haberlerin doğru olmadığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Medyada çıkan birkaç haber var. Onlara değinmek istiyorum. Beni üzen, 3 büyük takımda çalışmak istediğimi dile getirmişler. Ben hiçbir zaman 3 büyük demedim. Sonuçta Türkiye’de büyük takımlarımızdan birisi de Trabzonspor’dur. O zaman habere Trabzonspor’un da dahil edilmesi lazım. Çünkü böyle bir haber çıktığı zaman tepki alıyorsun. Türkiye’de 3 büyük değil, sonuçta Trabzon’un da şampiyonluğu var, 4 büyük olarak bilinir. Bursaspor da şampiyonluk yaşamış, orası da büyük takım olarak görülüyor. Yeterince büyük takımımız var, tabii ki her hocanın hedefi büyük takımlarda çalışmak. Ayrıca onun dışında da Avrupa’da çalışmak hedefim var. Ama en başta önemli olan Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı olmak ve takımımızı iyi yerlere taşımak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler