Erman Toroğlu'ndan Sosa ve Abdülkadir değerlendirmesi

Erman Toroğlu, Trabzonspor Gençlerbirliği maçını değerlendirdi, oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Sosa ve Abdülkadir değerlendirmesi

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Sosa ve genç yıldız Abdülkadir Ömür'ün Gençlerbirliği karşılaşmasındaki performansı ilgi uyandırdı. 



Spor yorumcusu Erman Toroğlu ve Önder Özen, bir televizyon programında Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını yorumladı.

"BEŞİKTAŞ HATA YAPMIŞ"

Erman Toroğlu, Sosa için övgü dolu sözler sarf ederken, "Beşiktaş Sosa'yı almamakla büyük hata yapmış. Türkiye'deki 1 numaralı orta sahası. Eşdeğerini göremiyorum. Trabzonspor şu anda bir çizgide ya doğru gidecek ya da olmayacak. Trabzonspor'da şampiyon olacağım mantığı oyuncuyu kasar. Fenerbahçe'de Aykut Kocaman da 'Şampiyon olacağız' diyor. Olmuyor böyle..." dedi. 

"ABDÜLKADİR ÇOK DEĞERLİ BİR OYUNCU"

Ayrıca Abdülkadir Ömür'ün performansına ve Türk futbolundaki yerli-yabancı futbolcu tartışmalarına değinen Toroğlu, "Yabancılardan şikayet eden Lucescu bugün Trabzon'a gitti mi? 7 yerli futbolcu oynadı Trabzonspor'da" diye konuşurken bir diğer yorumcu Önder Özen de "Abdülkadir çok değerli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Jose sosa Trabzonspor'a çok uyumlu oynadı. Yabancılık çekmedi. Abdülkadir, Trabzonspor'da oyuna girebiliyorsa yabancı tartışmalarının yersiz olduğu ortadadır." yorumunda bulundu. 



 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler