Erman Toroğlu'ndan şike çıkışı!

Erman Toroğlu şikeden bahsedince hepsinin etekleri tutuştu!

Erman Toroğlu'ndan şike çıkışı!

Trabzonspor'un Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından eski hakem Erman Toroğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

A spor'da yayınlanan programda konuşan Toroğlu, hakem hatalarına kızarken 2011 şike sürecini hatırlattı. Toroğlu "Trabzon'un olayı sonuna kadar doğruydu! O gün de söyledim bugün de söylüyorum, Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sonuna kadar haklıydı, dönenler oldu ama ben hala aynı fikirdeyim.'' sözleriyle isyan ederken Fenerbahçeli İlker Yağcıoğlu konuyu kapatmaya çalışıp şikecileri kollamaya çalıştı. Davayı yine Fetöcülükle ilişkilendirip işin içinden sıyrılmaya çalışan Fenerbahçeli yorumcuya karşı Toroğlu çıkışını sürdürerek " 1 sene evvel yaptığım yorum tapelerde var, ben müneccim miyim? Tapeler gözümün önünde akıyordu, hangi teknik direktör hangi evden çıktı." ifadelerini kullandı.

İlker Yağcıoğlu ise Toroğlu'na "tehlikeli konuşuyorsun" diye susturmaya çalışması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler