Erkan Zengin'den flaş karar!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Erkan Zengin takımından ayrıldı.

Erkan Zengin'den flaş karar!
Eskişehirspor kaptanı Trabzonspor'un eski futbolcusu Erkan Zengin, Başkan Halil Ünal ile görüşmesinin ardından kulüp ile yollarının ayrıldığını söyledi.

Erkan Zengin, bugün gerçekleşecek antrenman öncesi Başkan Halil Ünal ile görüştü. Görüşme sonunda karşılıklı anlaşma sonucu Eskişehirspor ile Erkan Zengin'in yolları ayrıldı.

Ayrılığın kendisinden kaynaklı olmadığını söyleyen Zengin, takımının menfaatleri doğrultusunda kararın verildiğini dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu yönetimle yaptığı toplantı sonrasında kulüp binasında bekleyen basın mensuplarıyla vedalaşarak, kulüpten ayrıldı.

Erkan Zengin ile teknik direktör Yücel İldiz arasında sorunlar olduğu ileri sürülüyor.

Kırmızı siyahlı takımla bu sezon 13 karşılaşmaya çıkan tecrübeli isim bu karşılaşmalarda 3 asist yaptı. 

Kulüpten de resmi açıklama geldi

Kırmızı siyahlı kulüpde ayrılığı resmen duyurdu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Eskişehirsporumuzun, kaptanlığını yapan, Eskişehirspor için emek veren değerli oyuncumuz Erkan Zengin ile karşılıklı anlaşarak, transferine karar verilmiştir. Kararın camiamız için hayırlı olmasına diler, kaptanımızın Eskişehirspor'a verdiği katkı ve emek için teşekkür ederiz.'

5 kulüp talip oldu

Öte yandan tecrübeli isme futbola başladığı ilk kulüp olan İsveç ekibi Hammarby ile Süper Lig'den 4 takımın talip olduğu iddia edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler