Erdoğan ile Yıldırım iddiası yoksa ?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasındaki tavrı, Başbakan Erdoğan'ın tutumu ve meclisteki dört partinin ittifak ederek geçirdiği yasanın ardından farklı iddialar konuşuluyor. Bilindiği üzere, Türk futbolu ve Fenerbahçe camiasının önde ge

Erdoğan ile Yıldırım iddiası yoksa ?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasındaki tavrı, Başbakan Erdoğan'ın tutumu ve meclisteki dört partinin ittifak ederek geçirdiği yasanın ardından farklı iddialar konuşuluyor.

 

Bilindiği üzere, Türk futbolu ve Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Rıdvan Dilmen'in hem Aziz Yıldırım hem de Başbakan Erdoğan'la olan yakınlığı herkes tarafından biliniyor.

 

Kulislerdeki konuşulan bilgilere göre Aziz Yıldırım'ın içeri alınmasından sonra kamuoyunda oluşan tepkilere karşı Başbakan Erdoğan'ın da kayıtsız kalmadığı iddia ediliyor.

 

"AZİZ YILDIRIM ADAY OLMASIN ÇIKARALIM"

Başbakan Erdoğan'ın Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanması için bazı adımlar attığı iddia ediliyor. Kulislerde konuşulan bilgilere göre: Erdoğan, aile dostu olan Rıdvan Dilmen'le Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a mesaj gönderiyor.

 

Erdoğan'ın, kongre de Rıdvan Dilmen'le Aziz Yıldırım'a gönderdiği mesaj da; ''Yıldırım yeniden başkan adayı olmasın. Biz de buna karşılık onu Metris'ten çıkaralım'' dediği iddia ediliyor. Dilmen'den mesajı alan Yıldırım, hoşnutsuzluk içeresinde kalarak ''asıl aday olmazsam o zaman buradan çıkamam'' cevabını gönderiyor.

 

Aziz Yıldırım ve Erdoğan arasında yaşanan bu mesajlaşma sonuçsuz kalarak süreç yine tıkanıyor.

 

Kamuoyu, şike davası ile ilgili konuşulan bu iddialar karşısında, Mahkeme'nin önümüzdeki günlerde vereceği kararı merakla bekliyor.

 

RIDVAN DİLMEN VE ERDOĞAN'IN GÖRÜŞMELERİ

Uzun dönemdir Aziz Yıldırım'a yakın olan Rıdvan Dilmen aynı zaman da Erdoğan'a da çok yakın bir isim.

 

Erdoğan'ın hastalığında ziyaretine giden birkaç futbolcudan biri olan Dilmen, 2011 Haziran'daki Dolmabahçe görüşmesinde Mehmet Ali Aydınlar'ın da olduğu üçlü görüşmede, Erdoğan ve Dilmen 1 saat'e yakın başbaşa kalıp bir görüşme yapmıştı.

 

Bilindiği üzere şike operasyonu sonrası Aykut Kocaman'ın da olduğu toplantıda Başbakan ve Rıdvan Dilmen'in Ağustos ayındada 1,5 saate yakın görüşmeleri olmuştu. Bir sonraki görüşmeleri de Acun Ilıcalı'nın da olduğu ve sonradan Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katıldığı 24 Aralık 2011 görüşmesiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler