Emre Belözoğlu'ndan şampiyonluk sözleri: Trabzonspor...

Emre Belözoğlu Trabzonspor'un şampiyon olacağını düşündüğünü söyledi

Emre Belözoğlu'ndan şampiyonluk sözleri: Trabzonspor...

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen arada Antalya'da kampa giren Medipol Başakşehir'in teknik Ddrektörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Şampiyonluğu sonuna kadar zorlayacaklarını kaydeden 42 yaşındaki teknik adam, "Hatalar olmazsa Trabzonspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum." dedi

"Trezeguet ile ilgileniyoruz"

Transfet çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belözoğlu, yeni transferleri Salih Uçan'ın da kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Belözoğlu, İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'da forma giyen Trezeguet ile ilgilendiklerini de söyledi.

Daha önce Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'da forma giyen  27 yaşındaki Mısırlı sol kanat oyuncusu, lacivert-beyazlı ekipte sergilediği performansla adından söz ettirmişti. Trezeguet, 2019 yılında 10 milyon euro bonservis karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu. İngiliz ekibinde bu sezon yedekte kalan Mısırlı sol açık, bu sezon Aston Villa formasıyla sadece 1 maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler