El Classico hangi kanalda yayınlanacak?

Ligin ilk yarısında ki El Classico'yu 2-1 kazanan Messi'li Neymar'lı Barcelona, Bale'li Ronaldo'lu Real Madrid'le bu kez deplasmanda karşılaşacak.Sonucu merakla beklenen karşılaşma TSİ 22.00' de başlayacak. Bu zorlu mücadele şifreli olarak NTV SMART SPOR

El Classico hangi kanalda yayınlanacak?

Ligin ilk yarısında ki El Classico'yu 2-1 kazanan Messi'li Neymar'lı Barcelona, Bale'li Ronaldo'lu Real Madrid'le bu kez deplasmanda karşılaşacak.Sonucu merakla beklenen karşılaşma TSİ 22.00' de başlayacak. Bu zorlu mücadele şifreli olarak NTV SMART SPOR ekranlarından yayınlanacak.

REAL MADRİD, RAKİBİNE ÜSTÜN

La Liga'nın 29. haftasındaki karşılaşma öncesi 70 puanla ligin zirvesinde bulunan Madrid temsilcisi, iki ekip arasında 1916'daki İspanya Kral Kupası maçından bu yana oynanan 225 karşılaşmanın (lig, Avrupa kupaları, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, İspanya Lig Kupası) 90'ını kazandı. 66 puanla La Liga'nın 3. sırasında yer alan Barcelona'nın 87 kez sahadan galibiyetle ayrıldığı rekabetin, 48 maçı da beraberlikle sonuçlandı.

MADRİD'İN DAHA ÇOK GOLÜ VAR

"Beyaz şimşekler" lakaplı Real Madrid, 379 gol kaydetti. Taraftarların "Barça" diye de seslendiği Katalan temsilcisi ise rakip fileleri 363 kez havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor