Efsane, yine yaptı yapacağını !

Maradona, Brezilyalı futbolcu Neymar'ın Messi'den daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Pele'ye cevabını geciktirmedi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde El Vasl takımını çalıştıran Maradona, Pele'nin yaptığı açıklamayı ''aptalca'' bulduğunu söyleyerek, ''Ne

Efsane, yine yaptı yapacağını !

Maradona, Brezilyalı futbolcu Neymar'ın Messi'den daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Pele'ye cevabını geciktirmedi.

 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde El Vasl takımını çalıştıran Maradona, Pele'nin yaptığı açıklamayı ''aptalca'' bulduğunu söyleyerek, ''Neymar'ın, dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu söyleyebilirsiniz. Ancak, Messi'nin bir başka gezegenden olduğunu kabul ederseniz'' dedi.

 

Pele, ''Herkes Messi'den bahsediyor. O bir yıldız. Ancak, benimle veya Maradona ile kıyaslanmadan önce Neymar'dan iyi olmalı'' diyerek Brezilyalı vatandaşının, Arjantinli Messi'den daha üstün olduğunu ileri sürmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor