Durica'dan Galatasaray'ın rakibine destek

"Trabzonspor Galatasaray'ı yendi Moskova'da yenebilir"

Durica'dan Galatasaray'ın rakibine destek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yarın akşam karşılaşacağı Lokomotiv Moskova için Trabzonspor'un eski stoperi Duricadan bir yorum geldi.

Trabzonspor'dan bu sezon başında ayrılan stoper Jan Durica, Rus basınına bir değerlendirme yaptı. Durica, Lokomotiv Moskova'yı favori göstererek, "Lokomotiv Moskova'nın Rusya Ligi'ndeki kötü başlangıcının Galatasaray maçına kötü yansıyacağını düşünmüyorum. Şüphesiz, TT Stadı'nda çılgınca bir atmosfer olacak. Bu nedenle Lokomotiv en doğru taktiği seçmeli ve soğukkanlı olmalı. Evet, Galatasaray, son şampiyon ve kaliteli oyunculara sahip ama Trabzonspor'a 4-0 yenildikleri bir maç var. Bu da gösteriyor ki Lokomotiv Moskova, Galatasaray'ı yenebilir" dedi.

Jan Durica daha önce 2009-2016 yılları arasında Lokomotiv Moskova forması giymiş, daha sonra da 2 yıl Trabzonspor'da yer almıştı. 

Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler