Dünya Şampiyonu Erdoğdu Lisesi'ni şok eden karar!

Erdoğdu Lisesi'nin haksız kararlar neticesinde turnuva dışına itildiği iddia edildi. 

Dünya Şampiyonu Erdoğdu Lisesi'ni şok eden karar!

Dünya Şampiyonu olarak adını Türkiye'ye duyuran Erdoğdu Lisesi'nin, Kırşehir'de oynanan Futbol Türkiye Birinciliği maçları turnuvasında haksız kararlar neticesinde turnuva dışına itildiği iddia edildi. 


Turnuva kurallarına göre berabere biten mücadeleler sonrası takımlar penaltı atışına geçer burada alınan sonuç puan olarak yansımaz. Grup aşamasında ikili averajda bu kural devreye girer.

Erdoğdu Lisesi'nin iddiasına göre; berabere kalıp daha sonra penaltı atışları ile Gaziantep ekibine karşı üstünlük kuran ve grup Lideri sayılan Halis Kutmangil Lisesine karşı genel averajda üstünlük kuran Trabzon temsilcisi Erdoğdu Anadolu Lisesi şok kararla şampiyonadan elendi.

Sıralamanın açıklanması sonrası okul temsilcileri karara uzun süre itiraz ettiler. 

Antrenör Cahit Eyüboğlu: Hakkımız yendi

2015 dünya şampiyonu olduktan sonra 2016 yılında Sakarya'da Türkiye finallerinde hakem kararıyla bizi yendirdiler. 2017 de de yapılan Türkiye finallerinde kırşehir de bu sefer de gruptan bizi çıkarmadılar . Trabzon'a karşı yapılan bu durumu şiddetle kınıyorum. Bu gençlerin hepsi büyük umutlarla bu turnuvaya hazırlanıyor fakat gelin görün ki hakları yeniyor ilgililerden konuya ilgili destek bekliyorum

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler