Divan Kurulu'ndan Tepki

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu, Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan maçın, uzatmaların oynandığı anlarda tatil edilmesine sebep olan olayların meydana gelmesinden üzüntü duyduklarını bildirdi.     Divan Başkanlık Kurulu tarafından yapılan açıkl

Divan Kurulu'ndan Tepki


Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu, Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan maçın, uzatmaların oynandığı anlarda tatil edilmesine sebep olan olayların meydana gelmesinden üzüntü duyduklarını bildirdi.

    

Divan Başkanlık Kurulu tarafından yapılan açıklamada, her ne sebeple olursa olsun, 5-6 kişinin sahaya inerek tüm Trabzon halkının, Trabzonsporlular'ın huzurunu bozacak olaylara sebebiyet vermesinin asla tasvip edilemeyeceği belirtilerek, ''Trabzon'u ve Trabzonspor'u eleştirmek, karalamak için fırsat kollayan çevrelere, bu olanağı sağlayan, bu kendini bilmez kişiler, asla Trabzonsporlu olamazlar. Kendilerini şiddetle kınıyoruz. Adaletin bu kişilere hak ettikleri cezayı vereceğine inanıyoruz'' denildi.

    

Açıklamada, içinde bulundukları kalabalık ortamı ve toplum psikolojisini istismar eden bu kişilerin mutlaka çok ağır bir şekilde cezalandırılmaları gerektiği de kaydedilerek, şu görüşlere yer verildi:

     ''Maçın hakeminin, aşırı sertliğe prim vermesi, benzer hareketlerde Trabzonsporlu futbolcuları sarı kartla cezalandırırken, Sivassporlu futbolculara göz yumması, takdir haklarını tümüyle Sivasspor'un lehine kullanması, olaylar sonrasında soyunma odasına dönmesi, Valimiz sayın Nuri Okutan'ın güvenlik konusunda garanti vermesine rağmen, kalan 30 saniyelik süreyi oynatma yerine, maçı tatil etmesi, aynı kişinin, geçtiğimiz sezon sonu oynanan hadiseli Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi olması, o maçta meydana gelen olaylardaki tavrı, maçı durdurup, soyunma odasına dönüp bilahare tekrar maça çıkarak, maçın tamamlanması hususunda gösterdiği aşırı gayretin, tam bir çifte standart örneği olduğunu belirtmeden geçemeyeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler