Devlerin çarpışması bu akşam !

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2011-2012 sezonunun şampiyonu Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan final maçıyla birlikte belli olacak. Saat 21.45'te başlayacak ve Star TV ekranlarından yayınlanan mücadele Münih Allianz Arena'da oynanırken; Porteki

Devlerin çarpışması bu akşam !

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2011-2012 sezonunun şampiyonu Bayern Münih ile Chelsea arasında oynanacak olan final maçıyla birlikte belli olacak.

 

Saat 21.45'te başlayacak ve Star TV ekranlarından yayınlanan mücadele Münih Allianz Arena'da oynanırken; Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proença, büyük finali yönetecek.

 

Proença'nın yardımcılıklarını, yine Portekiz'den Bertino Miranda ile Ricardo Santos'un yaparken; dördüncü hakem ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo olacak.

 

MUHTEMEL 11'LER

 

BAYERN MÜNİH: Neuer, Lahm, Boateng, Tymoshchuk, Contento, Kroos, Schweinsteiger, Robben, Ribery, Müller, Mario Gomez

 

CHELSEA: Cech, Bosingwa, Luiz, Cahill, A.Cole, Essien, Obi Mikel, Lampard, Kalou, Juan Mata, Drogba

 

SAAT: 21.45

STAT: Allianz Arena

HAKEM: Pedro Proença

YAYIN: STAR TV

 

Münih’te 3, Chelsea’de ise 4 futbolcu cezalı

Bayern Münih ile Chelsea takımları arasında Münih’teki Allianz Arena Stadı’nda bu akşam oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki takımdan toplam 7 oyuncu kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Alman ekibi Bayern Münih’te 3, İngiliz ekibi Chelsea’de ise 4 futbolcu, cezaları nedeniyle finalde takımları adına sahada olamayacaklar.

Bayern Münih’te sarı kart cezalıları David Alaba, Holger Badstuber ve Luiz Gustova bu önemli karşılaşmada takımları adına mücadele edemeyecek.

İngiliz ekibi Chelsea’de ise Barcelona ile yapılan yarı final rövanş maçında kırmızı kart gören John Terry ile sarı kart cezalıları Branislav Ivanovic, Ramires ve Raul Meireles Allianz Arena’ya çıkamayacak.

Alman ekibinde cezalı olan Alaba, Badstuber ve Gustova Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 10’ar maçta forma giydi.

İngiliz ekibinde ise cezalı olan Terry, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 8 maçta 1 gol atarken, Ramires ise 10 maçta 3 gol, 2 asistle oynadı. Ivanovic, 10 maç 2 gol, Meireles de 11 maç, 2 gol, 1 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor