Deplasman yasağı kalkacak mı ?

Süper Final fikstür çekimi sonrası 4 büyük kulübün taraftarı deplasman yasağının kalkması için kampanya başlattı. TFF'nin tavrı merakla bekleniyor. Şampiyonu ve Avrupa Kupaları'na katılacak takımları belirleyecek Süper Final fikstürünün çekilmesinin ardın

Deplasman yasağı kalkacak mı ?

Süper Final fikstür çekimi sonrası 4 büyük kulübün taraftarı deplasman yasağının kalkması için kampanya başlattı. TFF'nin tavrı merakla bekleniyor.

 

Şampiyonu ve Avrupa Kupaları'na katılacak takımları belirleyecek Süper Final fikstürünün çekilmesinin ardından 4 büyük kulüp; Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarı ayaklandı.

 

Geride kalan normal sezonda deplasman yasağı nedeniyle takımlarının dış sahada ezeli rakipleriyle oynadığı maçları stattan izleyemeyen futbolseverler, Süper Final maçlarında yasağın kalkması için kampanya başlattı.

 

Galatasaray taraftarı twitter'da 'Süper finalde deplasman yasağı kalkmalı' kampanyası başlatırken, diğer kulüp taraftarları da yasağın kalkmasına destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor