Denizli'de Trabzonspor üstün

Turkcell Süper Lig'de 4. hafta açılış maçında Denizlispor ile Trabzonspor 35. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta Trabzonspor'un rakibine göre ezici bir üstünlüğü bulunuyor.

Denizli'de Trabzonspor üstün

Trabzonspor ile Denizlispor arasında bugüne kadar oynanan 34 maçta bordo-mavili takım 22 galibiyet elde ederken, yeşil-siyahlı ekip ise 5 galibiyet elde edebildi, 7 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadılar. Trabzonspor'un attığı 53 gole, Denizlispor 22 golle cevap verdi.

DENİZLİ'DE DE TRABZONSPOR ÜSTÜN

İki takım arasında Denizli'de oynanan 17 maçta Trabzonspor 8 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 de beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım attığı 21 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta Denizlispor kendi sahasındaki maçı 2-0 kazanırken, Trabzonspor da evinde oynadığı maçı aynı skor ile kazandı. 2006-2007 sezonunda Denizli'de oynanan ve Trabzonspor'un 4-3 galibiyetiyle sonuçlanan maç iki takım arasındaki en gollü karşılaşma olmuştu.

Ligin ilk 3. haftasını geride bırakan iki takımdan Trabzonspor 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 7 puan topladı. Denizlispor ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik elde etti ve 4 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler